fbpx
UDO

HENGELO

Uw Abarth-dealer

Voor de regio Twente!

IN HET TEKEN VAN DE SCHORPIOEN

Abarth ontstond uit de verbeelding en de moed van Karl Abarth. Onze geschiedenis zit vol records en grootse innovaties. Het is het verhaal van een man en zijn speciale auto’s, dezelfde auto’s die hun stempel drukten op de Italiaanse en internationale autosport.
Abarth werd geboren met Karl Abarth op 15 november 1908, onder het teken van de Schorpioen.

WAAR COMPETITIE WORDT GEGARANDEERD

Ontdekt waar passie voor sport en knowhow elkaar ontmoeten, waar de unieke sterk presterende auto’s vandaan komen die deel uitmaken van een legendarisch verleden. Waar Abarth wordt geboren.

WEES ORIGINEEL. WEES ABARTH.

Garantie en onderhoud, originele onderdelen, klantenservice, enzovoort … Wie Abarth kiest mag rekenen op een betrouwbaar en professioneel netwerk.

ABARTH 124 SPIDER UNCOVERED!

De oorspronkelijke roadster van SCORPION

Een meeslepende ervaring; ontworpen om de performance, het vakmanschap en het technische vernuft, achter de Abarth 124 Spider te ontdekken.

Start hier de ontdekkingsreis!

Abarth 595

De nieuwe Abarth 595 is op alle fronten verbeterd om zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen! Pure verleiding op vier wielen: de Abarth 595  combineert de essentie van Abarth – de onophoudelijke zoektocht naar topprestaties – met een uitzonderlijk gevoel voor klasse dat tot uiting komt in zijn stijlvolle exterieur- en interieurdetails. De brutale Italiaan heeft nu nog meer vermogen: de 1.4 T-Jet turbobenzinemotor levert in de Abarth 595 145 pk!

Abarth 595 Turismo

De 1.4 Turbo T-Jet-motor van 165 pk laat je kennismaken met de kracht van Abarth, uniek in zijn soort als het gaat om configuratiemogelijkheden en tuning.. De nieuwe 595 Turismo is de opvolger van het model dat in 2008 wereldwijd werd geïntroduceerd. Prestaties, technologie en iconische Italiaanse stijl zijn de bepalende succesvolle factoren. Sportieve auto’s zijn er zoveel, maar een tweede als de Abarth 595 Turismo zul je niet vinden!

Abarth 595 Competizione

De Abarth 595 Competizione is één en al venijn. Wie van racen, tuning en autosport houdt, hoeft niet verder te zoeken. De 595 Competizione heeft 180 pk: goed voor een standaardsprint van 0 naar 100 km/h in 6,7 seconden. De 595 Competizione heeft alles in huis om altijd een stap vooruit te lopen, dankzij een afstelling en uitrusting die compromisloos zijn afgestemd op sportiviteit en dynamiek.

Abarth 695 Biposto

De Abarth 695 biposto is speciaal bedacht en ontwikkeld voor mensen die het racen in hun bloed hebben. Mensen voor wie het circuit de natuurlijke habitat is en bij wie brullende motoren als muziek in de oren klinken. Als echte ‘gala-racer’ is het een auto voor fijnproevers die van hun auto, net als van henzelf, topprestaties verlangen zonder in te willen leveren op het gebied van stijl. Mensen voor wie performance een levenshouding is.

Abarth 124 Spider

De volledig nieuwe Abarth 124 Spider zet een nieuwe mijlpaal. Een leeggewicht van slechts 1060 kg met een gewicht-vermogensverhouding van 6,2 kg/pk. Het gewicht is binnen de wielbasis geconcentreerd om met een optimale gewichtsverdeling (50:50) de prestaties en behendigheid te garanderen. Ongeëvenaarde hanteerbaarheid door de ophanging ontwikkeld uit race-ervaring, een gloednieuwe spider met de mentaliteit van de Abarth Scorpion.
Nu wordt fun een ernstige zaak.

Abarth voorraad & demo’s

Bekijk hier onze Abarth voorraad en demonstratie-modellen.

Onze demonstratie-modellen zijn gebruikt voor onder andere proefritten en hebben een aantrekkelijke prijs!