fbpx

Abarth

Abarth-auto’s moeten hanteerbare, sterk presterende en krachtige auto’s zijn, maar vooral klein en “gevaarlijk”, net als de Schorpioen. Het merk Abarth heeft nog altijd zijn unieke DNA, en is een synoniem voor prestaties, fantastisch rijplezier en sportieve aantrekkingskracht.
Het verhaal van de Schorpioen gaat door, neemt nieuwe uitdagingen aan, creëert unieke auto’s, en geeft geweldige emoties aan iedereen die de eer heeft ermee te rijden.

Abarth, de absolute top in prestaties….

595 Turismo

De Abarth 595 Turismo racet op twee niveaus: stijl en vermogen. Standaard meegeleverd zijn Granturismo 17″ velgen en zwarte remklauwen, dubbele verchroomde uitlaatpijpen en gesatineerde chromen spiegelkappen. En daaronder: 1.4 Turbo T-Jet 165 pk met Garret-turbo en Abarth-achterschokdempers by Koni.
Waarom kiezen tussen sportief en design als je allebei kunt hebben?

595 Esseesse

Stap in de nieuwe Abarth 595 esseesse en ervaar zijn Schorpioen-waardige prestaties.

Met zijn sportieve striping en 17-inch lichtmetalen Supersport-velgen toont hij zijn authentieke racekarakter. En met het onmiskenbare geluid van zijn Akrapovič-uitlaat – een primeur voor de 595 – zet hij zijn hoge prestatieniveau verder kracht bij.

595 Competizione

De nieuwe Abarth 595 Competizione biedt pure adrenaline voor iedereen die op zoek is naar ongetemperde prestaties. En om zijn sportieve karakter nog beter tot zijn recht te laten komen, kunt u hem verder perfectioneren met een stijlvol zwart dak en het krachtige – of juist verfijnde – geluid van de nieuwe Record Monza-uitlaat. Trek de veiligheidsgordels strak en zet u schrap voor zijn next level-prestaties, met een nóg hoger Abarth-gehalte.

695 70th Anniversary

Het is een race vol adrenaline, prestaties en rijplezier. Het startschot werd zeven decennia geleden afgevuurd, maar het einde is verre van in zicht. In plaats daarvan gaat het de volgende ronde in met een editie die beperkt is: de nieuwe  Abarth 695 70th Anniversary.

Weten wat uw auto waard is?

Snel uw inruilwaarde berekenen? Vul dan uw gegevens in, let wel dat de inruilwaarde slechts indicatief is.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Ready to join our world?

Breng dan een bezoekje aan onze showroom!