fbpx

Alfa Romeo

Met hun ongelooflijke prestaties veroverden de eerste Alfa Romeo’s de harten van hele generaties autoliefhebbers. Ook latere Alfa’s waren onstuitbaar in hun jacht op succes en braken het ene record na het andere. Sindsdien wordt het Alfa Romeo-embleem over de hele wereld gezien als een symbool van constante technische vernieuwing en puur rijplezier.

Alfa Romeo, la meccanica delle emozioni.

Giulia

Alfa Romeo noemt het ‘La Bellezza Necessaria’, oftewel de noodzakelijke schoonheid. De vormgeving van elk detail is afgeleid van de mechanische functie. Zo ontstaat een gespierd design dat het prestatiepotentieel van de Giulia herkenbaar maakt en de aerodynamica verbetert. Zijn design is opvallend, maar vreemd van overbodige opsmuk. Zoals het een échte Alfa Romeo betaamt.

Stelvio

Alfa Romeo heeft altijd auto’s gebouwd die de passie voor autorijden hebben aangewakkerd. En nu voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk toe: de eerste SUV van Alfa Romeo. Aluminium turbomotoren met een sensationeel acceleratievermogen, Q4-vierwielaandrijving, een ideale 50/50-gewichtsverdeling en een gewichtsbesparende carbonas van koolstofvezel. Dankzij zijn innovatieve platform en vooruitstrevende techniek, combineert de Stelvio bovendien veiligheid met de sportieve eigenschappen van een Alfa Romeo.

Weten wat uw auto waard is?

Snel uw inruilwaarde berekenen? Vul dan uw gegevens in, let wel dat de inruilwaarde slechts indicatief is.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Ready to join our world?

Breng dan een bezoekje aan onze showroom!