fbpx

Fiat

De Fiat 500X range is uitgebreid met een nieuw topmodel, de dynamische 500X Sport. Deze is nog rijker uitgerust, heeft een stoerder uiterlijk, rijdt scherper en heeft nog meer veiligheidsvoorzieningen.

De nieuwe Fiat 500X Sport biedt betere prestaties, is wendbaarder, veiliger en staat garant voor nog meer plezier. De stoer ogende stads-SUV is ten opzichte van de andere 500X-uitvoeringen zowel cosmetisch als technisch grondig aangepast.

Fiat, bellezza italiana…..

Fiat 500 & 500C

De slimste, leukste en meest eigenwijze stadsauto. Echte legendes raken nooit gedateerd: ze gaan met hun tijd mee. Daarom zijn het design en interieur van de 500 vernieuwd en is ook zijn technologie weer helemaal up-to-date. Voor een echte perfectionist kan het immers altijd beter.

Fiat 500X

Wat mooi is, moet mooi blijven! Zo is de nieuwe 500X standaard voorzien van LED-dagrijlichten en LED-achterlichten. Ook zijn de bumpers vernieuwd waardoor het stoere karakter van de 500X versterkt wordt. Het vernieuwde interieur zorgt voor elegantie en comfort. Daarnaast is de nieuwe 500X vlotter, stijlvoller en eigenzinniger dan ooit.

Fiat Tipo

Indrukwekkend in elk opzicht: met de Tipo hatchback hoeft u niet te kiezen tussen stijl en inhoud. Alle comfort en ruimte die u nodig hebt, in een elegante, eigentijdse stijl.

Fiat Panda

De Panda is altijd met zijn tijd meegegaan en toch helemaal zichzelf gebleven. Fun in zijn leukste vorm: ontdek het originele en ingenieuze ontwerp van de Panda.

Weten wat uw auto waard is?

Snel uw inruilwaarde berekenen? Vul dan uw gegevens in, let wel dat de inruilwaarde slechts indicatief is.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Ready to join our world?

Breng dan een bezoekje aan onze showroom!