fbpx

UDO

HENGELO

nu officieel

alfa romeo dealer voor de regio twente!

Mito

Design en techniek dienen de bestuurder in het middelpunt te plaatsen. Want alleen zo is het mogelijk een auto te creëren die unieke emoties opwekt. Dat uitgangspunt hanteert Alfa Romeo van oudsher bij het ontwikkelen van elk nieuw model en bij elke modelupdate. Dus ook bij de nieuwe Mito.

Sportief, dynamisch en vol energie: de nieuwe Alfa Romeo Mito maakt rijden verslavend leuk. De 1.4 Turbo MultiAir-motor van 170 pk/125 kW staat garant voor sportieve topprestaties. De Alfa TCT-transmissie schakelt snel en effi ciënt, automatisch of handmatig.

Giulietta

De Giulietta is in de eerste plaats een Alfa Romeo. Een auto die volledig is ontworpen rond de bestuurder, een auto die de mens en diens vermogen tot interactie met de techniek centraal stelt. De nieuwe Giulietta. Kracht, energie en veiligheid. Klaar om te worden ontketend.
Souplesse. Doorontwikkelde MacPherson-voorwielophanging en multilink-achterwielophanging. Ideaal voor een messcherpe besturing en excellente grip, in combinatie met een superieur rijcomfort. Dynamiek. Dual Pinion Active Steering. Maakt het rijden opwindend waar het kan.

Giulia

Alfa Romeo heeft bij het ontwerpen van zijn auto’s altijd gekozen voor een totaal eigen benadering. Zijn technici en vormgevers bewegen zich van oudsher op het snijvlak van design en passie, waar liefde voor vooruitstrevende techniek samenkomt met de onbedwingbare drang tot het opwekken van emoties. Nu voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk aan zijn merkgeschiedenis toe. Met een nieuw model dat, net als zijn vele beroemde voorgangers, volledig is ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt: de nieuwe Alfa Romeo Giulia.

Alfa Romeo: Join our world!

Het Alfa Romeo-embleem staat al meer dan honderd jaar symbool voor een diepgewortelde passie voor auto’s. Een passie voor prestaties, techniek en vakmanschap. Die verankerd ligt in het DNA van het merk, dat zich als de staart van de trotse draak vanonder het glanzende oppervlak van het embleem, over de diepblauwe rand heen, naar buiten kronkelt en zich vanuit het hart van Italië voortplant tot in de aderen van autoliefhebbers overal ter wereld.

Dit vernieuwde merkembleem markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Alfa Romeo, een tijdperk dat wordt ingeluid met de nieuwe Alfa Romeo Giulia.

Uitgelicht: Alfa Romeo Stelvio

1
2
3
4
1
Infotainment-systeem 6,5-inch.
2
Zwart stoffen bekleding
3
Automatische airconditioning
4
17-inch lichtmetalen velgen

Een unieke SUV!

Alfa Romeo heeft altijd unieke auto’s gebouwd waarbij een sportieve rijbeleving het uitgangspunt vormde voor het ontwerp. Op die basis zijn vele historische modellen boordevol karakter ontstaan die hun stempel hebben gedrukt op de automobielgeschiedenis.

Nu voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk toe aan zijn 107 jaar lange merkhistorie: de Stelvio, de eerste SUV ‘made by Alfa Romeo’. Dit nieuwe model ontleent zijn naam aan de legendarische bergpas in de Italiaanse Alpen, die met zijn 75 haarspeldbochten door velen wordt gezien als de mooiste en meest uitdagende weg ter wereld. Hier kunnen auto’s en bestuurders bewijzen wat ze in zich hebben. Kortom, een weg gemaakt voor een échte
Alfa.

Excellente rijeigenschappen

Anders dan andere SUV’s verenigt de Stelvio eigenschappen die doorgaans als onverenigbaar worden beschouwd. Zo gaan een grote bodemvrijheid en een ruim interieur samen met inspirerende rijeigenschappen. Dat kan omdat hij is ontworpen vanuit een sportieve manier van denken.

Onderhuids heeft de Stelvio de grensverleggende techniek van de Giulia, waardoor hij de ruimte en veelzijdigheid van een SUV combineert met de dynamische prestaties van Alfa Romeo’s state-of-the-art sportsedan. Daarmee stelt hij een nieuwe norm voor zijn klasse, als de perfecte auto voor mensen die met minder geen genoegen nemen.