fbpx

UDO

HENGELO

Uw ALFA ROMEO dealer voor de regio Twente

Mito

Design en techniek dienen de bestuurder in het middelpunt te plaatsen. Want alleen zo is het mogelijk een auto te creëren die unieke emoties opwekt. Dat uitgangspunt hanteert Alfa Romeo van oudsher bij het ontwikkelen van elk nieuw model en bij elke modelupdate. Dus ook bij de nieuwe Mito.

Sportief, dynamisch en vol energie: de nieuwe Alfa Romeo Mito maakt rijden verslavend leuk!

Giulietta

De Giulietta is in de eerste plaats een Alfa Romeo. Een auto die volledig is ontworpen rond de bestuurder, een auto die de mens en diens vermogen tot interactie met de techniek centraal stelt. De nieuwe Giulietta. Kracht, energie en veiligheid. Klaar om te worden ontketend.
Souplesse. Doorontwikkelde MacPherson-voorwielophanging en multilink-achterwielophanging. Ideaal voor een messcherpe besturing en excellente grip, in combinatie met een superieur rijcomfort. Dynamiek. Dual Pinion Active Steering. Maakt het rijden opwindend waar het kan.

Giulia

Alfa Romeo heeft bij het ontwerpen van zijn auto’s altijd gekozen voor een totaal eigen benadering. Zijn technici en vormgevers bewegen zich van oudsher op het snijvlak van design en passie, waar liefde voor vooruitstrevende techniek samenkomt met de onbedwingbare drang tot het opwekken van emoties. Nu voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk aan zijn merkgeschiedenis toe. Met een nieuw model dat, net als zijn vele beroemde voorgangers, volledig is ontworpen met de bestuurder als uitgangspunt: de nieuwe Alfa Romeo Giulia.

Alfa Romeo: Join our world!

Het Alfa Romeo-embleem staat al meer dan honderd jaar symbool voor een diepgewortelde passie voor auto’s. Een passie voor prestaties, techniek en vakmanschap. Die verankerd ligt in het DNA van het merk, dat zich als de staart van de trotse draak vanonder het glanzende oppervlak van het embleem, over de diepblauwe rand heen, naar buiten kronkelt en zich vanuit het hart van Italië voortplant tot in de aderen van autoliefhebbers overal ter wereld.

Dit vernieuwde merkembleem markeert het begin van een nieuw tijdperk voor Alfa Romeo, een tijdperk dat wordt ingeluid met de nieuwe Alfa Romeo Giulia.

B-Tech Editions

Alfa Romeo introduceert de B-Tech editions van de Giulia en Stelvio. Deze combineren technologie met design en zijn voorzien van diverse comfort-, veiligheids- en connectiviteitssystemen, donkere details en staan op nieuwe lichtmetalen velgen. In een gelimiteerde oplage van 150 Giulia’s en 100 Stelvio’s komen de B-Techs naar Nederland.

Design is altijd een onderscheidende factor van Alfa Romeo geweest, maar in een steeds competitievere markt moet het gecombineerd worden met de beste technologie.  De Alfa Romeo Giulia en Stelvio B-Tech hebben beide en onderscheiden zich door de donkere en glanzende details. Zo zijn de Scudetto (de V-vorm van de grille), de spiegelkappen, uitlaatpijp en badges in zwarte kleur uitgevoerd. Het inzetstuk op de achterbumper, de dakdragers, de ramen vanaf de B-stijl èn de raamomlijsting zijn eveneens donker afgewerkt. De nieuw vormgegeven velgen met eenkleurige wielnaafdoppen maken de donkere stijl compleet. Standaard zijn 18″-velgen op de Giulia gemonteerd en 20″ op de Stelvio.

Financial Services

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

  • Financieringen
  • Zakelijk leasen
  • Private lease
  • Verzekeringen
  • Garantie verlenging
  • Easy Care onderhoudscontracten

Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Call Now Button