fbpx

Giulietta

alfa romeo

De nieuwe norm voor uitblinken

Nieuwe sportieve exterieurdetails, nieuwe comfortvoorzieningen, nieuwe interieurcombinaties en een verder verfijnd motorenaanbod: de Giulietta heeft zichzelf opnieuw verbeterd.

Puur karakter van Alfa Romeo

Meer dan ooit is de Giulietta in één oogopslag herkenbaar als een toonbeeld van Italiaanse passie. Van de grille die het ware Alfa-DNA weerspiegelt, tot de in Rosso Alfa uitgevoerde sierlijsten in de bumpers, de donkergetinte koplampen, de sportieve achterbumper met vergrote uitlaateindpijpen en de nieuwe designs voor de in diverse maten leverbare lichtmetalen velgen.

Veiligheid voorop

Bij een auto met zo’n hoog prestatieniveau, hoort veiligheid op de eerste plaats te staan. Daarom is de Giulietta standaard uitgerust met een groot aantal voorzieningen voor de actieve en passieve veiligheid, waaronder zes airbags, ESC en Alfa™ Active Steering met Dynamic Steering Torque.

Sterke emoties, hoge prestaties

Het sportieve karakter van de Giulietta vormt samen met zijn tijdloze elegantie de basis voor het ultieme rijplezier zoals alleen een Alfa Romeo dat kan bieden.  Ontdek dit Italiaanse meesterwerk zelf. Meer dan ooit is de Giulietta in één oogopslag herkenbaar als een toonbeeld van Italiaanse passie. Van de grille die het ware Alfa-DNA weerspiegelt, tot de in Rosso Alfa uitgevoerde sierlijsten in de bumpers, de donkergetinte koplampen, de sportieve achterbumper met vergrote uitlaateindpijpen en de nieuwe designs voor de in diverse maten leverbare lichtmetalen velgen.

De nieuwe, vergrote uitlaateindstukken, het met leder beklede stuurwiel, de donkergetinte koplampen: in zijn unieke details straalt de Giulietta op gedistingeerde wijze een onverholen passie voor sportief rijden uit.

De overtreffende trap

Elk element van de Giulietta is ontworpen om bij te dragen aan het bereiken van een perfecte balans tussen kracht en souplesse onder alle rijomstandigheden.

Met de nieuwe Uconnect® Live Services staat u altijd in verbinding met de wereld om u heen: actuele verkeersinformatie, weerberichten, muziek, nieuws en social media-berichten zijn elk moment beschikbaar.
AR Performance (alleen beschikbaar bij Uconnect® 6,5″ Navigatie) plaatst u in het middelpunt van uw eigen Alfa Romeo-wereld. Deze nieuwe app geeft u live feedback en analyses achteraf over uw rijstijl en biedt u de mogelijkheid uw kunnen op het circuit te testen en uw ervaringen te delen met andere Alfa Romeo-liefhebbers.

Ready to Join Our World?
Breng dan snel een bezoekje aan onze showroom!