fbpx

MITO

alfa romeo

Snelle Evolutie

Exterieurdesign, interieurontwerp en prestaties van de vernieuwde Mito zijn helemaal in lijn met de nieuwe richting die Alfa Romeo voor zijn huidige modellen is ingeslagen.

Welke Mito maakt uw emoties los?

Het maakt niet uit wat voor type u bent. De Alfa Romeo Mito heeft een ruime keuze aan opties, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Ontdek de verschillende uitvoeringen.

Direct instappen en wegrijden!

Snel rijden én een extra korting op onze voorraadmodellen. Stuk voor stuk populaire versies!

Gemaakt om op te vallen

De Mito heeft een nieuw uiterlijk. Maar zijn prioriteit voor puur rijplezier is onaangetast.

Met zijn ‘urban’ stijl en authentieke karakter is de vernieuwde Mito een opvallende verschijning. Niet voor niets is hij de trotse drager van het Alfa Romeo-embleem: een symbool dat staat voor rijden met passie en compromisloos genieten aan het stuur.

Ontdek zijn geëvolueerde sportieve stijl die tot uiting komt in het nieuwe grille-rooster, de nieuwe bumpers, het nieuwe Mito-logo en de nieuwe lichtmetalen velgen.

Elk detail van de Mito draagt bij aan het bieden van een unieke rijervaring.

Niet alleen doorgewinterde Alfa Romeo-liefhebbers zullen vallen voor de nieuwe airdam onder de achterbumper, de carbon-look koplampomlijstingen, de dubbele uitlaatpijpen en de vele andere stijlvolle afwerkingsdetails waarmee de Mito zich onderscheidt van de massa.

Dynamiek

Kracht en souplesse zijn de sterke punten van de Mito. Dit is te danken aan het nauwgezette werk van Alfa Romeo’s technici, die de techniek van de Mito tot in het kleinste detail hebben geperfectioneerd. Alfa™ DNA is het exclusieve Alfa Romeo-systeem dat het mogelijk maakt de rijkarakteristiek van de Mito aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur en de rijomstandigheden.

Het systeem biedt drie verschillende rijmodussen: Dynamic voor sportieve topprestaties, Natural voor een laag brandstofverbruik en All-Weather voor slechte weersomstandigheden.

Voorzien van een passend onderstel staat een compacte auto als de Mito garant voor onbegrensd rijplezier. Het Alfa Adaptive Suspension-systeem maakt gebruik van schokdempers die zich dankzij een by-passklep automatisch aan de belasting aanpassen, waardoor de bestuurder altijd optimale controle over de auto houdt. Bij het Alfa Active Suspension-systeem – standaard op de Veloce – zorgen elektronisch geregelde schokdempers dat de respons van het onderstel continu actief aan de wegcondities en rijstijl van de bestuurder wordt aangepast.

Nieuwsgierig geworden?
Breng dan snel een bezoekje aan onze showroom!