fbpx

Belangrijke maatregelen…

Naar aanleiding van de nieuwe Lockdown rondom het coronavirus nemen ook wij onze maatregelen. Lees hier meer over de nieuwe richtlijnen omtrent onze dienstverlening en service.

Stay safe…..

Onze vestiging is geopend.

Wij houden ons vanzelfsprekend strikt aan de richtlijnen van de overheid en kunnen vooralsnog de deuren van onze vestiging openhouden. Iedere dag zijn er echter nieuwe ontwikkelingen en beperkingen, dus bel ons vooral even voordat u naar onze showroom of werkplaats toe komt. Zo weet u zeker dat wij voor u klaar staan.

Let op: i.v.m. de lockdown is onze showroom op afspraak geopend!

 

Ons advies met betrekking tot een veilig bezoek.

Wij volgen de adviezen van het RIVM en de GGD en verzoeken u thuis te blijven als u gezondheidsklachten heeft. Wij beantwoorden uw vragen dan graag online of telefonisch. Wel een bezoek brengen aan showroom of werkplaats? Dan is het goed te weten dat wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om dit zo veilig mogelijk te laten gebeuren.

  • Maximaal 2 personen
  • Heeft u klachten, verzet dan uw afspraak en blijf thuis.
  • Wij schudden geen handen en bewaren 1,5 meter afstand.
  • Hygiëneprocedures zijn aangescherpt, ook in de werkplaats (stuur- en stoelhoezen, desinfecterende middelen).

Een bezoek aan onze showroom.

Een bezoek aan onze showroom kan alleen op afspraak, bel met 074-2424645 om uw bezoek te plannen.

Service en onderhoud.

Onze werkplaats blijft geopend. Om er zeker van te zijn dat u terecht kunt, verzoeken wij u vooraf contact met ons op te nemen. Gezien de dagelijkse ontwikkelingen kan het zijn dat wij alsnog genoodzaakt zijn hier extra maatregelen in te nemen.

Indien u onze werkplaats bezoekt, verzoeken wij u vriendelijk om alleen te komen!

Levering van uw nieuwe auto.

De aflevering van uw nieuwe auto mogen wij weer plannen op onze eigen vestiging. Wij nemen bij aflevering van uw auto geen plaats bij u in de auto.

Wij zijn bereikbaar.

Onze verkoopadviseurs en service-adviseur staan u graag per telefoon of mail te woord.

U kunt ons bereiken via info@fiat-udo.nl of telefonisch op 074-2424645

Extra service vitale beroepsgroepen

Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid in het verzorgen en garanderen van mobiliteit voor mensen met vitale beroepen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden voor een servicebeurt, thuislevering van uw nieuwe auto of onze tijdelijke leaseopties.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op!