Fiat 500L is vernieuwd!

Vijf jaar na zijn introductie is de Fiat 500L vernieuwd. Voortbouwend op de kwaliteiten die hem tot Europese leider van zijn segment hebben gemaakt, heeft de ruimste 500 nu nog meer te bieden op het gebied van infotainment, styling en karakter. Dat geldt voor alle drie modelvarianten waarin de nieuwe Fiat 500L verkrijgbaar is: 500L, 500L Cross en 500L Wagon.

Qua uitvoeringen zijn er additionele wijzigingen te vermelden. De instapversie – TwinAir 105pk Pop – wordt niet gecontinueerd in de nieuwe Serie 5. De vanafprijs van de Fiat 500L Series 5 voor een TwinAir 105pk PopStar zal hierdoor €21.795 Incl.BTW en afleverkosten bedragen. Tevens wijzigt de naam van de Trekking naar Cross meer in lijn met de Fiat 500X en Fiat Panda.

 

Exterieurkleuren

De Fiat 500L is verkrijgbaar in tien lakkleuren en een groot aantal bicolore-versies met wit, glanzend zwart of matzwart dak. Alles bij elkaar kunnen klanten kiezen uit maar liefst 37 kleurencombinaties. Behalve uit de nieuwe kleuren ‘Blu’, ‘Arancio Sicilia’ en ‘Bronzo Magnetico’, bestaat het kleurenpalet uit de reeds bekende lakkleuren ‘Bianco Gelato’, ‘Giallo Sorrento’, ‘Nero Cinema’, ‘Grigio Moda’, ‘Grigio Maestro’, ‘Verde Toscana’ en ‘Rosso Passione’.

 

500L Wagon

De 500L Living serie 4 wordt vervangen door de Wagon uitvoering van de serie 5. De 500L Wagon vormt de ideale oplossing voor wie ruimte en veelzijdigheid wil combineren met de eigenzinnigheid en stijl van de 500. Verkrijgbaar met optioneel zeven zitplaatsen wordt hij aangeboden in de uitvoeringen PopStar en Lounge. Met een lengte van slechts 4,38 meter is de zevenpersoons-versie nog steeds de meest compacte MPV op de markt.