fbpx

UDO

HENGELO

nu officieel

jeep dealer voor de regio twente!

Jeep Compass

De nieuwe Jeep Compass is direct herkenbaar aan zijn glanzend zwarte en met verchroomde lijsten ingelegde zevensleufs grille. En natuurlijk aan zijn brede bouw die garant staat voor een solide wegligging en eersteklas offroad-eigenschappen. De led-achterlichten en het rondom vrijwel onderbroken
ruitoppervlak geven hem een dynamische uitstraling, terwijl het glanzend zwarte dak eigentijdse verfi jning uitstraalt.

De trapeziumvormige wielkasten benadrukken zijn Jeep-dna. Met zijn sublieme rijeigenschappen op de weg en uitstekende 4×4-kwaliteiten steekt de Jeep Compass ver boven de rest uit. Of u zich nu een weg moet banen door de drukke stad of in het terrein, dankzij zijn robuuste chassis en MacPherson-wielophanging met state-of-the-art dempingssysteem loodst de Jeep Compass u er soepel doorheen.

Jeep Cherokee

De Jeep Cherokee legt de lat nog hoger met zij n superieure rij eigenschappen op de weg, verrassend lage brandstofverbruik, exclusieve technologie en de beste 4×4-prestaties in zij n klasse. Met zijn geavanceerde en efficiënte techniek, die zijn oorsprong vindt in het DNA van het merk Jeep, combineert hij op een perfecte manier vorm en functie.

Als uitblinker op elk terrein en in elke situatie maakt de Cherokee de avonturier in u los en biedt hij het beste van twee werelden. In elk opzicht.

Jeep Wrangler

De naam Jeep is al meer dan zeventig jaar een legende, een symbool dat staat voor vrijheid. Vandaag de dag bouwt de Wrangler voort op deze erfenis, klaar om nieuwe avonturen te beleven, waar u maar wilt. De mooiste en ruigste plekken van de aarde wachten op ontdekking: klim in de bestuurdersstoel en neem een duik in het onbekende.

De Wrangler is ervoor ontworpen om tegen een stootje te kunnen en u aan te sporen nieuwe uitdagingen aan te gaan. Maak uw dromen werkelijkheid en haal het uiterste uit uzelf met een auto die een wereld aan mogelijkheden opent.

JEEP: Join our world!

Er is maar één Jeep en dat is de Jeep van Jeep. Het legendarische merk met een rotsvaste reputatie verdient de aandacht en de service van uw Jeep-specialist. Bij ons stapt u in de wereld van Jeep en dat merkt u bij elk bezoek aan onze showroom of online via deze website.

Op deze site vindt u uitgebreide informatie. Over nieuwe Jeep-modellen en over ons aanbod occasions. U kunt een brochure aanvragen en een afspraak voor een proefrit maken.

Uitgelicht: Jeep Renegade Night Eagle II

1
2
3
4
1
Infotainment-systeem 5-inch inclusief navigatie.
2
Zwart stoffen bekleding
3
Glanzend zwarte grill en letters JEEP op de motorkap.
4
Glanzend zwarte 18-inch velgen

Gemaakt voor het avontuur!

De Renegade Night Eagle II is gemaakt voor het avontuur. U ook?

Het is tijd om nieuwe wegen in te slaan. Op zoek naar nieuwe belevenissen. Met zijn glanzend zwarte badges, frontgrille,

mistlampomlijstingen en 18-inch lichtmetalen velgen is deze speciale Renegade klaar voor een hoofdrol in uw volgende

opzienbare verhaal.

Op jacht in de nacht

Welke weg u ook inslaat, er is geen bestemming waar de Renegade Night Eagle II u niet brengt. Hij is er in twee versies: met 1.6 E-torq-benzinemotor van 110pk/81kW of 1.4 MultiAir II-benzinemotor van 140 pk/103 kW. Beide met handgeschakelde zesversnellingsbak.

Maar welke versie u ook kiest, zijn unieke stijl en verbazingwekkende veelzijdigheid maken de weg vrij naar nieuwe ervaringen, bijzondere ontmoetingen en opwindende avonturen. Elke dag opnieuw!