INTRODUCTIE-AANBIEDING VOOR DE 500, 500X EN 500L MIRROR


Profiteer van de introductie-aanbieding geldig vanaf vandaag 19 januari: Bestel binnen 72 uur je nieuwe FIAT 500, 500X of 500L Mirror en betaal niets extra’s voor de Mirror-Styling en Technologie!*

WEES ER DUS SNEL BIJ!

EEN GESLAAGDE MIX VAN STIJL EN TECHNOLOGIE


Belangrijkste extra uitrusting van de 500 Mirror, 500L Mirror en 500X Mirror:

– UconnectTM LIVE-infotainmentsysteem met 7-inch HD-touchscreen
– Ondersteuning van Apple CarPlay
– Verchroomde buitenspiegelkappen en sierlijsten in voorbumper
– Lichtmetalen velgen

Wees er snel bij: je hebt slechts 72 uur de tijd om van de spectaculaire introductieaanbieding voor de nieuwe 500 Mirror-modellen te profiteren!

APPLE CARPLAY 


Het Uconnect-systeem van de nieuwe 500 Mirror-range ondersteunt Apple CarPlay, de makkelijkste en veiligste manier om je iPhone in de auto te gebruiken. Via aangepaste versies van de bekende apps kun je bellen, berichten checken en muziek selecteren of de snelste route naar je bestemming bepalen vanaf het scherm in het dashboard. De belangrijkste functies van je telefoon kun je ook bedienen met Siri-spraakcommando’s of de toetsen op het stuurwiel. Apple CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc.

500, 500X en 500L MIRROR:

ALTIJD CONNECTED


De Mirror familie is ontwikkeld voor de generatie van nu: met het Uconnect™-systeem ben je altijd connected met jouw wereld: dankzij de ondersteuning van Apple CarPlay kun je onderweg net zo makkelijk bellen, berichten versturen en je eigen muziek afspelen als waar dan ook.

Bij zo’n auto die helemaal van nu is, hoort natuurlijk ook een eigentijdse uitstraling: ontdek zijn speciale nieuwe look in drie verschillende tinten blauw verrijkt met chroomaccenten die hem nog stijlvoller maken.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

BRENG DAN EEN BEZOEKJE AAN ONZE SHOWROOM!