fbpx

UDO

HENGELO

Private Lease; U de brandstof, wij de rest..

Auto Leasen

Bij Autobedrijf Chr. Udo kunnen zowel zakelijke en particuliere klanten profiteren van de voordelen van een leaseauto. Voor een vast all-inclusief tarief per maand een nieuwe auto rijden! Voor zakelijke rijders komt daar alleen nog bijtelling bij. Particuliere rijders hoeven alleen nog brandstof te regelen.

Particulier Leasen

U wilt gebruik maken van een nieuwe Auto zonder deze te bezitten. De investering, de administratie en het risico op waardevermindering besteedt u liever uit, voor een vast bedrag per maand. De prijs is all-inclusive. Alleen de brandstofkosten komt er nog bij. De looptijd en het kilometrage bepaalt u helemaal zelf.

Zakelijk Leasen

Operationele zekerheid. Net als Financial Lease is Operational Lease een product voor de zakelijke markt. Het grote voordeel van Operational Lease is dat zowel het eigendom als het beheer van uw wagenpark aan Leasys wordt uitbesteed. In de overeenkomst kunnen zaken als onderhoud, banden en verzekering worden opgenomen tegen een vast leasebedrag per maand. Dan hebt u geen last van waardedaling, geen omkijken naar onderhoud en schade, maar dan kunt u wél beschikken over uw liquide middelen. Deze vorm van off-balance financieren kent twee varianten: Full Operational Lease en Netto Operational Lease.

Private Lease Actie

Een auto privé leasen? Dat is tegenwoordig heel normaal. En steeds meer mensen kiezen ervoor. Met Private Lease heb je namelijk wel de lusten van een nieuwe auto, maar niet de lasten. Wij zorgen voor de investering en alle andere (maandelijkse) autokosten zoals wegenbelasting en verzekering. Jij betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de auto, gebaseerd op de prijs van de auto, het aantal kilometers dat je per jaar rijdt en de duur van het leasecontract. Wij regelen alles, jij hoeft alleen nog maar de brandstof te betalen.

Profiteer nu van onze Jeep Compass Private Lease Deal:

De Jeep Compass rijdt u nu met zeer complete uitvoering vanaf slechts € 499 p.mnd. Geen verassingen, want alle kosten zijn inbegrepen.

Klik hier voor meer informatie.

Voordelen Private Lease

  • Je betaalt per maand een vast bedrag waar alles in zit, zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan voor reparaties en onderhoud.
  • Zonder je spaargeld aan te breken kun je een nieuwe auto rijden. Je bent niet in één klap een groot bedrag kwijt.
  • Er is geen aanbetaling of slotsom vereist.
  • Na afloop van de leaseperiode kan je de auto gewoon inleveren. Dus geen gedoe met inruilwaarde en verkopen.

Full Operational Lease

Full Operational Lease is Nederlands populairste leasevorm. Geschikt voor ondernemers met één auto of een heel wagenpark. Voor een vast bedrag per maand verzorgt Udo Hengelo uw mobiliteit. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Houderschapsbelasting, onderhoud, banden, renteafschrijving en 24-uurshulpdienst zijn bij het leasetarief inbegrepen. Desgewenst kunnen verzekering, vervangende auto en brandstofpas in de leaseovereenkomst worden opgenomen. Alles in één pakket en iedere maand weer exact dezelfde kosten.

Call Now Button