fbpx

Service en onderhoud

Autobedrijf Udo heeft de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en APK van jouw Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth of Fiat Camper. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur. Onze servicemedewerkers worden continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven.

Ook wanneer je elders een Fiat hebt aangeschaft of een Fiat op leeftijd bezit, is deze voor onderhoud of reparaties van harte welkom bij Autobedrijf Udo!

All-In APK voor € 29,95

Voordelig & vakkundig

De APK keuring kost bij ons slechts € 29,95 (all-in) en indien je auto ook aan een onderhoudsbeurt toe is, dan is de APK keuring zelfs geheel gratis!

Onze APK voordelen op een rij

  • De APK prijs is all-in inclusief afmeldkosten en roetmeting/4-gas test
  • Gratis herkeuring bij afkeuring
  • Wij kennen je auto als geen ander
  • Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Fiat Original Care

Speciaal voor Fiats die meer dan 5 jaar oud zijn, is er Fiat Original Care.

Je komt nooit voor verassingen te staan. Original Care is een complete onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief. Wij controleren de Fiat op 15 essentiële punten, verversen de motorolie, vervangen het oliefilter, vullen de vloeistoffen bij en keuren de auto voor de APK.

Tevens geven wij je advies voor het vervangen van de bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof. Uiteraard gebruiken we onze ervaring, kennis en originele Fiat onderdelen. Zo blijft jouw originele Fiat ook echt origineel.

Camper Onderhoud

Hoe groot of klein uw volgende campervakantie ook is, iedereen wil onbezorgd en veilig op vakantie. Met de camper eropuit en ontdekken waar de weg u brengt. Of misschien juist naar dat ene plekje waar uw hart al jaren ligt.

Wat uw bestemming ook is, zorg ervoor dat u zeker bent van een zorgeloze reis. Vergeet daarom niet een afspraak te maken met onze camperspecialisten.

.

Plan uw afspraak

Werkplaatsafspraak

Maak direct online een afspraak voor APK of onderhoud voor uw auto of camper. Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of bel ons op 074-2424645

Contactformulier

Werkplaats