fbpx

Camper Onderhoud

Hoe groot of klein uw volgende campervakantie ook is, iedereen wil onbezorgd en veilig op vakantie. Met de camper eropuit en ontdekken waar de weg u brengt. Of misschien juist naar dat ene plekje waar uw hart al jaren ligt.

Wat uw bestemming ook is, zorg ervoor dat u zeker bent van een zorgeloze reis. Vergeet daarom niet een afspraak te maken met onze camperspecialisten.

Onderhoud & APK

Autobedrijf Udo heeft de juiste expertise en originele onderdelen in huis voor onderhoud, reparaties en APK van jouw Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth of Fiat Camper. Onze moderne werkplaats is voorzien van alle benodigde apparatuur. Onze servicemedewerkers worden continu opgeleid om jou optimaal van dienst te zijn en blijven.

Ook wanneer je elders een Fiat hebt aangeschaft of een Fiat op leeftijd bezit, is deze voor onderhoud of reparaties van harte welkom bij Autobedrijf Udo!

Fiat Original Care

Speciaal voor Fiats die meer dan 5 jaar oud zijn, is er Fiat Original Care.

Je komt nooit voor verassingen te staan. Original Care is een complete onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief. Wij controleren de Fiat op 15 essentiële punten, verversen de motorolie, vervangen het oliefilter, vullen de vloeistoffen bij en keuren de auto voor de APK.

Tevens geven wij je advies voor het vervangen van de bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof. Uiteraard gebruiken we onze ervaring, kennis en originele Fiat onderdelen. Zo blijft jouw originele Fiat ook echt origineel.

All-In APK voor € 29,95

Voordelig & vakkundig

De APK keuring kost bij ons slechts € 29,95 (all-in) en indien je auto ook aan een onderhoudsbeurt toe is, dan is de APK keuring zelfs geheel gratis!

Onze APK voordelen op een rij
 • De APK prijs is all-in inclusief afmeldkosten en roetmeting/4-gas test
 • Gratis herkeuring bij afkeuring
 • Wij kennen je auto als geen ander
 • Gratis APK bij onderhoudsbeurt

Easy Care

Met EASY CARE koopt u in één keer het reguliere onderhoud af. U betaalt een vaste prijs voor al uw onderhoudsbeurten, vervangingsonderdelen en inspecties, zodat u achteraf niet wordt geconfronteerd met tegenvallers.

U kunt zelf kiezen of u het onderhoud voor 2, 3, 4 of 5 jaar afkoopt. Daarnaast kunt u kiezen uit drie opties voor het totaal aantal kilometers gedurende de looptijd. Met Easy Care bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u het onderhoud per keer afrekent. Uw voordeel kan oplopen tot 30%!

Bekijk hier de tarieven

Voor het onderhoud kunt u terecht bij elke officiële dealer in Europa en wanneer u uw auto voor afloop van het contract verkoopt, kunt u Easy Care zonder problemen overdragen aan de nieuwe eigenaar.

Inbegrepen zijn:

 • Regulier onderhoud
 • Originele onderdelen
 • Vloeistoffen
 • Arbeid door gekwalificeerde monteurs
 • Europese dekking
 • Check-ups
 • Software-updates

Ready to Join Our World?
Breng dan snel een bezoekje aan onze showroom!

Call Now Button