ben jij technisch sterk?

dan zoeken wij jou!

wij zoeken een 1e autotechnicus m/v

ben jij technisch sterk?

Als 1e autotechnicus zorg je voor een snelle en goede afhandeling van storingen, reparaties, onderhoud en APK-keuringen aan personen- en bedrijfswagens. Je voert werkzaamheden uit in opdracht van de werkplaatschef, en je houdt je werkplaatschef goed op de hoogte van reparaties, meerwerk, en tekortkomingen. Natuurlijk werk je volgens de procedures en werkinstructies die voor jouw merk gelden. Je gaat zuinig om met alle materialen die je gebruikt en houd je werkomgeving schoon. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto’s zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat.

bedrijfsprofiel

Autobedrijf Udo is sinds de start in 1979 dealer van het merk Fiat. Het is een familiebedrijf waar goede service en kwaliteit van oudsher centraal staan. Naast het dealerschap van Fiat, Abarth, Alfa Romeo en Jeep, zijn wij ook service-dealer van Fiat Professional (bedrijfswagens). Doe jij met ons mee om hier een groot succes van te maken?

profiel 1e autotechnicus m/v

Je beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus;
  • Rijbewijs B;
  • Een flexibele instelling
  • Een representatief voorkomen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Heb je APK en/of andere diploma’s? Dan is dat een pré!

aanbod

Voor de juiste man/vrouw bieden wij een uitdagende baan, de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen en volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend een prima salaris dat in overeenstemming is met jouw ervaring.

geïnteresseerd?

Dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Mail je cv en motivatie naar info@fiat-udo.nl t.a.v. Eric Udo. Wij nemen dan snel contact met je op!